Zegt het voort!

‘Een oplettende Nederlander heeft wat bedacht: Er is ophef over de site van de PVV, waar je kunt klagen over de Oost-Europeanen. Men oefent druk op Rutte uit, om die site als ‘verwerpelijk’ af te keuren. Die Nederlander is daar gaan kijken. Je kon klikken op ‘Meldt Uw Verhaal Hier’ Je kan daar met ja/nee aanvinken of je last hebt van overlast, crimineel gedrag, geweld e.d. Hij heeft meegedaan – grijns – en overal ‘nee’ op geklikt. Nee hoor, nergens last van…
Het zou een goede guerilla-actie zijn als we een soort kettingreactie kunnen veroorzaken: duizenden mensen die aanklikken, dat ze óók geen last hebben. Dat zou het hele PVV onderzoek vergaand beïnvloeden in positieve zin. Wilders zegt dat hij met de uitkomst naar de minister stapt – haha,
Dan moet hij bekennen dat duizenden hebben gezegd géén last te hebben. Doe mee, klik op de link, en zorg voor het enige juiste onderzoeksresultaat! Het kost je nog geen minuut: 
http://www.meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/ ‘

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Grutte Pier Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
Grutte Pier
Guest

Praat mar Frysk, no.