Nij logo Kulturele Haadstêd!

kullogo18

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Grutte Pier Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
Grutte Pier
Guest

DE FRIESE DICHTER OP TV Ik zag vandaag een Friese dichter op de buis. Hij mocht zijn nieuwe bundel presenteren. Van presentatie in de media kon hij nog wel wat leren. Maar goed, de rijmelaar was eventjes van huis. Hij zag er keurig uit, de haren fris gewassen, leek monter, uitgeslapen, spits zelfs af en toe. Waar moet het nu met deze sombermans naar toe, dacht ik, zelfs een poëet moet op zijn winkel passen. Misschien wordt deze oproerkraaier net zo braaf als iedereen die opkomt voor zijn eigen Friese toko Je keuvelt mee, je maakt een grap en neemt… Read more »