Poëzijbesprekken Eppie Dam bywurke

Piter Boersma: Liet fan it fjild
Aggie van der Meer: Tei-iizje / Lok-azen

Klik hjir foar de folsleine list

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Grutte Pier Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
Grutte Pier
Guest

No? Dizze dan wol, no? Ballade van de penis Hoe ik ook ploeter, zwoeg, ik boek geen resultaat. Mijn woorden vallen stil, misschien is het te laat of veel te vroeg, wie weet, een diepe duisternis omgeeft mij als ik vraag of er een Schepper is. Hoe kan hij dit dan dulden? Het deugt toch niet. Voor geen meter, zeg nu zelf, God of wie dit ziet. Maar ‘t heeft geen zin. De aarde draait en draait, ‘t baldakijn is ingestort. Wie graaien wil die graait, en telkens weer vraag ik, verloren in dit tranendal: Hoe lang is toch de… Read more »