LF2018: Fryslân hat gjin heechweardige keunstners

Sjoch dit artikel yn it AD.

Lêste alinea: De zegsman bevestigt dat er geen Friese kunstenaars betrokken zijn bij ‘Eleven Fountains’ maar dat heeft volgens hem alles te maken met de uitstraling van het project. ,,Omdat we zoveel mogelijk internationale bezoekers willen trekken, is gekozen voor hoogwaardige kunstenaars waar veel mensen op af komen.”

Lekker iten hjoed, mar jo soene it sa wer útkoarje at jo soks lêze.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Sjoerd GaastraJan Spoellstra Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
Sjoerd Gaastra
Guest
Sjoerd Gaastra

Onzin Jan Spoellstra. Welke Friese kunstenaars ken je die al op de Biennale van Venetië of Documenta werden uitgenodigd? Die al solotentoonstellingen gehad hebben in Londen of Parijs? Die elf kunstenaars van de fonteinen in elk geval wel.

Jan Spoellstra
Guest

Onzin; ken een aantal Friese Kunstenaars die internationaal goed bezig zijn. Juist dit KH2018 zou de mogelijkheid moeten zijn de Friese kunstwereld nog beter in de internationale aandacht te plaatsen.