En no is it wier…

Klik hjirre… Gau. No dus.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Grutte Pier
11 years ago

KORT LONTJE Hoe ik ook ploeter, zwoeg, ik boek geen resultaat. Mijn woorden vallen stil, misschien is het te laat of veel te vroeg, wie weet, een diepe duisternis omgeeft mij als ik vraag of er een Schepper is. Hoe kan hij dit dan dulden? Het deugt toch niet. Voor geen meter, zeg nu zelf, God of wie dit ziet. Maar ‘t heeft geen zin. De aarde draait en draait, ‘t baldakijn is ingestort. Wie graaien wil die graait, en telkens weer vraag ik, verloren in dit tranendal: Hoe kort is toch het lontje van Cornelis van der Wal? Geluk… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x