Arrigo Boito Mefistofele

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5eUUhw0eHbI[/youtube]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
(no/this)'t
(no/this)'t
8 years ago

Leg duidelijk uw beweegredenen voor het gebruik van dat ‘no’ en dat ‘this comment’ uit.

Met alle hartstochtelijke details.

Van der Bundt
Van der Bundt
8 years ago

Beste Knilles, Ik lees met veel plezier wat je hier meestal schrijft, maar waarover ik me al heel lang verbaas, niet alleen op jouw blog, maar ook dat van vele anderen, is dit soort verwijzingen: Arrigo Boito Mefistofele van Cornelis van der Wal door Knilles Wat moet ik daarmee? Heb jij er aan meegewerkt, gezien jouw naam eronder? Wil je hiermee een bepaalde emotie uitdrukken of een gevoel aan anderen overbrengen? Aangeven dat beeld of muziek je heeft geraakt? Zeg dat dan alsjeblieft. Leg het uit. Aan woorden heb je anders ook geen gebrek. Nu lijkt het alsof het je… Read more »