Bummer!

Ferrekte spitich, it optreden fan it Duo gie de mist yn. Faaks krije wy noch in twadde kâns. Ik sitearje it oare Duolid op Facebook.

Gisteravond, vannacht zou dan het optreden van Duo von Däniken zijn…U leest het goed…ZOU…want uiteindelijk ging het feest NIET DOOR…héél erg jammer… HÉÉL…zo naar toegewerkt én geleefd en dan…de totale anti climax …geboorte zonder kindje…ik voel me erg merkwaardig nu en dat allemaal omdat we een tasje kabeltjes kwijtraakten waar we echt niet zonder konden. Dit was ook niet op te lossen door de jongens die het geluid in Post Plaza deden. Dus moesten we wel tot de beslissing komen om het niet door te laten gaan…vijf weken hard aan gewerkt…ach, en wat we hebben gedaan is ook niet weg natuurlijk…we krijgen misschien binnenkort nog de gelegenheid om het op te voeren. Leve het Duo von Däniken!!!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *