Beste vriend

Beste vriend , Vergeef me mijn verontwaardiging als dit bericht naar je toe komt als een verrassing en kan uw persoonlijkheid beledigen voor contact met u zonder uw voorafgaande toestemming en het schrijven via dit kanaal . Ik heb je contact uit de professionele data base . Ik ben mevrouw Claudia Dennis uit IJsland , getrouwd met wijlen Jan Dennis . We zijn getrouwd voor vierentwintig jaar zonder een kind . Hij stierf na een kort ziekbed , dat duurde slechts vier dagen . Voor zijn dood , gedeponeerd hij de som van 7.5 miljoen pond met een finance / security bedrijf in Europa

Ik schrijf dit bericht om u met zware tranen in mijn ogen en groot verdriet in mijn hart , want ik heb slechts enkele weken te leven volgens mijn dokter rapport . Base op deze hachelijke situatie , heb ik nu besloten om al mijn rijkdom te verspreiden , vooral bij te dragen aan de ontwikkeling van liefdadigheid stichting, ondersteuning van humanitaire activiteiten , maken donatie aan kleine kerken in uw bestemming , doneren geld aan de arme weduwen rond uw plaats, en boven alle betrokkenen bij de ramp Tsunami in het verre Azië , de orkaan slachtoffers in de VS en slachtoffers van de aardbeving in Pakistan .

Gelieve Ik heb een betrouwbare persoon die gewillig en getrouw zal het geld gebruiken 7.5 Great British Pounds om de laatste wens van mij en mijn overleden man te bereiken . Kunt u reageren me op voor meer informatie via mijn persoonlijke beveiligde e-mail:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments