Nij logo Kulturele Haadstêd!

kullogo18

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Grutte Pier
7 years ago

DE FRIESE DICHTER OP TV Ik zag vandaag een Friese dichter op de buis. Hij mocht zijn nieuwe bundel presenteren. Van presentatie in de media kon hij nog wel wat leren. Maar goed, de rijmelaar was eventjes van huis. Hij zag er keurig uit, de haren fris gewassen, leek monter, uitgeslapen, spits zelfs af en toe. Waar moet het nu met deze sombermans naar toe, dacht ik, zelfs een poëet moet op zijn winkel passen. Misschien wordt deze oproerkraaier net zo braaf als iedereen die opkomt voor zijn eigen Friese toko Je keuvelt mee, je maakt een grap en neemt… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x