LF2018: Fryslân hat gjin heechweardige keunstners

Sjoch dit artikel yn it AD.

Lêste alinea: De zegsman bevestigt dat er geen Friese kunstenaars betrokken zijn bij ‘Eleven Fountains’ maar dat heeft volgens hem alles te maken met de uitstraling van het project. ,,Omdat we zoveel mogelijk internationale bezoekers willen trekken, is gekozen voor hoogwaardige kunstenaars waar veel mensen op af komen.”

Lekker iten hjoed, mar jo soene it sa wer útkoarje at jo soks lêze.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sjoerd Gaastra
Sjoerd Gaastra
4 years ago

Onzin Jan Spoellstra. Welke Friese kunstenaars ken je die al op de Biennale van Venetië of Documenta werden uitgenodigd? Die al solotentoonstellingen gehad hebben in Londen of Parijs? Die elf kunstenaars van de fonteinen in elk geval wel.

Jan Spoellstra
4 years ago

Onzin; ken een aantal Friese Kunstenaars die internationaal goed bezig zijn. Juist dit KH2018 zou de mogelijkheid moeten zijn de Friese kunstwereld nog beter in de internationale aandacht te plaatsen.