Liwwadder Poëzie Zomeravond

Liwwadder Poëzie Zomeravond met o.a. LOGOS.

Aanstaande donderdag 26 augustus wordt de Liwwadder Poëzie Zomeravond op locatie gepresenteerd: in de tuin van de oude school op de Nylânsdyk 4 tegenover Nijlânstate nu ATTEL-J waar veel kunstenaars hun atelier hebben. Bij slecht weer binnen in de smaakvolle atelierzaal, voormalige kantine van de school. Er zullen oude bekende optreden, zoals Anne Feddema, die gedichten voordraagt uit zijn op 10 september nieuw te verschijnen bundel .; Cornelis van der Wal lêst foar út syn meikoarten te ferskinen nije bondel; ex stadsdichter Arjan Hut draagt voor uit zijn derde bundel Tin, die ook in september uitkomt. Logos is huisdichter van het BNN programma Spuiten en Slikken en heeft het afgelopen jaar zichzelf stevig neergezet op radio, tv en diverse landelijke podia. Ria Westerhuis uit Drente schrijft gedichten, liedteksten en verhalen in het Nederlands en ‘streektaal van de Reest’. Delia Bremer dicht, danst en schildert en is werkzaam voor Delibre, haar eigen organisatie & communicatiebureau voor kunst- en cultuurprojecten. Delia en Ria gaven samen een bundel uit met erotische gedichten: ‘Minnezinne’. Ze zullen zowel samen als onafhankelijk van elkaar voordragen. Sido Martens zal liedjes zingen en spelen van zijn nieuwste cd ‘Zilverziel’, liedjes zonder compromissen.
Jan Kuipers uit Drachten is zanger/dichter en verwerkt veel poëzieregels in zijn muziek. De 17e jarige Nashara Rowold ten slotte schrijft toch al meer dan tien jaar stukjes, die ze omdoopte tot gedichten. Inspiratie haalt ze uit het dagelijkse leven,
omstandigheden in haar directe omgeving en stukjes uit de krant waar ze zich over kan opwinden. Op de Liwwadder Poëzie Zomeravond zal zij het verhaal vertellen van de ware liefde en de 7 zonden. Onder voorbehoud een optreden van Annemieke Steenbergen – Spijkerman uit Westmaas (Zuid Holland), dichteres moeder der dichters. Ook zal de literaire quiz weer gehouden worden!
De presentatie is weer in handen van Melvin van Eldik.
Aanvang: 20.30 uur – Tuin open: 20.00 uur – Entree: €5.
ATTEL-J kunt U vinden aan de Nijlânsdyk 4 te Leeuwarden tegenover Nijlânstate.
; Cornelis van der Wal lêst foar út syn meikoarten te ferskinen nije bondel; ex stadsdichter Arjan Hut draagt voor uit zijn derde bundel Tin, die ook in september uitkomt.

Logos is huisdichter van het BNN programma Spuiten en Slikken en heeft het afgelopen jaar zichzelf stevig neergezet op radio, tv en diverse landelijke podia. Ria Westerhuis uit Drente schrijft gedichten, liedteksten en verhalen in het Nederlands en ‘streektaal van de Reest’. Delia Bremer dicht, danst en schildert en is werkzaam voor Delibre, haar eigen organisatie & communicatiebureau voor kunst- en cultuurprojecten. Delia en Ria gaven samen een bundel uit met erotische gedichten: ‘Minnezinne’. Ze zullen zowel samen als onafhankelijk van elkaar voordragen. Sido Martens zal liedjes zingen en spelen van zijn nieuwste cd ‘Zilverziel’, liedjes zonder compromissen.
Jan Kuipers uit Drachten is zanger/dichter en verwerkt veel poëzieregels in zijn muziek. De 17e jarige Nashara Rowold ten slotte schrijft toch al meer dan tien jaar stukjes, die ze omdoopte tot gedichten. Inspiratie haalt ze uit het dagelijkse leven, omstandigheden in haar directe omgeving en stukjes uit de krant waar ze zich over kan opwinden. Op de Liwwadder Poëzie Zomeravond zal zij het verhaal vertellen van de ware liefde en de 7 zonden. Onder voorbehoud een optreden van Annemieke Steenbergen – Spijkerman uit Westmaas (Zuid Holland), dichteres moeder der dichters. Ook zal de literaire quiz weer gehouden worden!
De presentatie is weer in handen van Melvin van Eldik.
Aanvang: 20.30 uur – Tuin open: 20.00 uur – Entree: €5.
ATTEL-J kunt U vinden aan de Nijlânsdyk 4 te Leeuwarden tegenover Nijlânstate.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *